Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

NINA KRALJIĆ duo, glas i gitara

NINA KRALJIĆ duo, glas i gitara

location-iconCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Zagreb

NINA KRALJIĆ duo, glas i gitara

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

NINA KRALJIĆ duo, glas i gitara

0

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice

9.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za NINA KRALJIĆ duo, glas i gitara, 08.11.2024. u Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Zagreb

Što Vas očekuje?

Prava svjetska glazbena poslastica, jer Nina je uz Miroslava Gugića na gitari pripremila presjek etno i filmske glazbe, žanrova koji su joj oduvijek bili nadraži, obrade i autorske pjesme koje označavaju novi početak njenog stvaranja i usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom "Alkonost of Balkan".

Nina je višestruko nagrađivana za filmsku, medijsku, etno i svjetsku glazbu!

Dođite da zajedno uživamo u ljepoti glazbe, radujemo se Vašem dolasku!


Više o projektu "Alkonost of Balkan":

Alkonost je mitološka žena ptica slavenskih korijena koja svojim glasom utječe na ljude (uspavljuje ih ili hipnotizira). Nini su glazba i priroda vječna inspiracija, te to nastoji prikazati u svojim pjesmama. Pripadnica je mlađe generacije suvremenih etno umjetnika, svojom glazbom nastoji oživjeti i popularizirati našu kulturnu baštinu, te je približiti široj publici. Posvećena je njegovanja naših slavenskih korijena i inspirirana etničkim zvukovima, legendama, filmskim zapisima o čemu govore i njene nove pjesme.

Ninu zanima glazba od koje se čovjek naježi od osjećaja istine i snage, glazba koja Vas zvukom i porukom privlači do samih korijena Zemlje. Alkonost je projekt koji nas želi vratiti u vrijeme kad su ljudi bili povezani u zajednicama i štovali prirodu i jednostavne stvari srca i duše!

Pogledajte spot za pjesmu "Lijepo pjeva za lugom djevojka" na YouTube kanalu Alkonost of Balkan: https://www.youtube.com/watch?v=OIOBEuQAXlo

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.