Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

M.O.R.T. - AJMO u Azimut

M.O.R.T. - AJMO u Azimut

location-iconklub Azimut, Šibenik

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

M.O.R.T. 8€

1.00 EUR

8.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za M.O.R.T. - AJMO u Azimut, 02.11.2024. u klub Azimut, Šibenik

02.11. M.O.R.T. - AJMO u Azimut

M.O.R.T. je beskompromisni punk – blues band iz Sinja (Hrvatska), žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine.

Članovi: Ivan Katić “JOHN”, Jakov Maleš “KIKOS”, Milan Mijač “MILE” , Bože Blajić “ZVRK”.

M.O.R.T. iza sebe ima preko 400 koncerata u 10 godina aktivnog djelovanja, 25 video spota, preko 11 milijona pregleda po YouTube-u, pet vrhunskih albuma, više od 10 000 televizijskih prikazivanja…

Album sinjske grupe M.O.R.T. „Samo hrabro i bezveze!“ iz 2023. uvršten je među najbolja godišnja izdanja po izboru glazbenih kritičara. Svojim djelovanjem i izrazitim trudom M.O.R.T. je na glazbenu scenu izvukao inače pritajene sinjske glazbenike od kojih valja napomenuti sastave DarkvuD i Shewa, premda u vrlo malom prostoru što po broju stanovnika malom i što geografski tiče postoji i više od deset bandova koji traže svoj put, a kao uzor vide M.O.R.T. više kao model uspjeha a manje kao žanrovski uzor jer je većina bandova autorska i imaju svoj stil.

“M.O.R.T. je uvijek na turneji, šireći energiju i njihovu glazbu.”

Trk po ulaznice.

Ulaznice možete kupiti na Entrio.hr po cijeni od 8 eura, ili na dan koncetra na ulazu u klub po cijeni od 10 eura (ukoliko ih još bude).

Program pod pokroviteljstvom ureda za izvoz glazbe (We Move Music Croatia) i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.