Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Kruder&Dorfmeister;

Kruder&Dorfmeister;

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Regular

1.50 EUR

35.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kruder&Dorfmeister;, 14.11.2024. - 15.11.2024. u Klub Boogaloo, Zagreb

Legendarni Kruder & Dorfmeister dolaze 14.11. u klub Boogaloo, u sklopu svoje turneje kojom obilježavaju 30 godina nevjerojatnog glazbenog stvaralaštva!

 Proslavljeni austrijski producentski i DJ dvojac svojim su karakterističnim zvukom osvojili svijet. Njihova glazba, koja se odlikuje izuzetno opuštajućim basovima, sporijim ritmovima i epskim zvučnim pejzažima, povremeno uključuje brze breakove i duboko, karakteristično bečko ozračje.

Od 1993. godine, kada su započeli svoju karijeru, K&D su postali sinonim za jedinstvenu glazbenu umjetnost. Njihov zvuk prožet je rijetkim funk melodijama, električnim jazz aranžmanima, dubokim soul feelingom, hip-hopom, dubom, reggaeom, ambientom, brazilskim ritmovima, šansonama, unikatnim beatovima i drum'n'bassom, što čini njihovu glazbu nevjerojatno bogatom i raznovrsnom fuzijom s karakterističnim potpisom.

 Proboj na scenu ostvarili su s EP-om "G-Stoned" koji je uključivao hipnotičku pjesmu "High Noon". Ovaj uspjeh bio je ogroman, posebno u Velikoj Britaniji, gdje su odmah osvojili publiku, nakon čega i svijet. Uz podršku poznatih imena poput Gillesa Petersona i Marka Jonesa iz Wall of Sound, K&D su svoju priču nastavili kroz brojne kompilacije i izdanja.

Surađivali su s umjetnicima kao što su Bomb the Bass, Bone Thugs-N-Harmony, Alex Reece, Depeche Mode i drugi, što ih je učinilo globalnim fenomenom. Njihova jedinstvena mješavina europskog loungcore-duba i soulful breakbeata preživjela je sve promjene na trip-hop sceni i ostala relevantna do danas.

Njihova kompilacija "DJ-Kicks" za njemačku etiketu Studio K7 označila je prekretnicu u njihovoj karijeri, privlačeći nove fanove diljem svijeta. K&D su postali istinske zvijezde glazbene industrije, a njihov globalni utjecaj uspoređuje se s imenima poput Rockers Hi-fi, Fila Brazillia, DJ Shadowa, Coldcuta i Thievery Corporationa.

 Očekujte elektronsku fuziju industrijske strogosti, privlačnih melodija i jednostavne tradicije – sve što čini suštinu njihove glazbe. Jedno je sigurno: Peter Kruder & Richard Dorfmeister će vas natjerati da plešete cijelu noć! 

 

Ne propustite priliku da doživite magiju Kruder & Dorfmeistera uživo u klubu Boogaloo! Vidimo se 14.11.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.