Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

KOMEDIJA - Prodani dedek

KOMEDIJA - Prodani dedek

location-iconKino dvorana Brdovec, Brdovec

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KOMEDIJA - Prodani dedek, 07.01.2024. u Kino dvorana Brdovec, Brdovec

"PRODANI DEDEK"

Poštovani ljubitelji kazališta dovodimo vam kazalište “na kućni prag”. Glumci Pučkog kazališta Ogranka Seljačke sloge Buševec i organizatori mjesečne novine Prigorski kaj s veseljem vas pozivaju na novu hit predstavu "Prodani dedek", dana 7.1.2024. nedjelja, u Kino dvoranu Brdovec s početkom u 18,00 sati. Ulaz 9 eura.

Na 4. Festivalu dramskih amatera središnje Hrvatske održanom u Zlatar Bistrici osvojili smo 4 nagrade; najbolja muška uloga - Nenad Lukić (za ulogu Gute Gramzeka), najbolja kostimografija, najbolja režija - Irena Rožić i najbolja predstava festivala.

Predstava je to Austrijskog pisca Antuna Hamika, na kajkavski ju je preveo Vladimir Gerić, a adaptaciju teksta na Buševski dijalekt je odradio Ivan Rožić (Nikole). Režiju potpisuje Irena Rožić, scenografiju su osmislili Irena i Nenad Rožić, kostime Karmela Kos, a tehničari zvuka i rasvjete su Filip Rožić i Antonio Detelić.

Kak se prodaje i kupuje "dedek" će vam na svoj osebujan način dočarati glumci Pučkog kazališta; Dario Kovačić-kao Bartol Horvat, Marko Krumpak-Icek (Horvatov sin), Branka Rožić-Bucika (Horvatova sluškinja), Nenad Lukić-Guta Gramzek, Barica Kovačević-Jana (Gramzekova žena), Kristina Janjić-Nežika (njihova kćer), Saša Robić-Žiga (Gramzekov sluga) i Damir Brebrić-kao Dedek.

Selska je to groteska- komedija u 3 čina, izvodi se na kajkavskom govoru, prilagođena novijem vremenu. Kako prodati ili kupiti Dedeka? Da li se to uopće može? Možda je to ,,lagan'' način da se domognemo nekaj penez ili ipak nije? Da biste saznali, kako ipak možete prodati Dedeka i tko je koga na kraju nadmudril, morat će te pogledati predstavu do kraja.

Mi nismo doktori, ali vele da smijeh liječi, pa vam mi garantiramo jeftinu dozu lijeka, pa ako se dugo niste dobro nasmijali, a željeli bi, protegnite "nogice" i dođite na predstavu.

 

 

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.