Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Klinika Denisa Kataneca (drugi dan)  // KSET

Klinika Denisa Kataneca (drugi dan) // KSET

location-iconKSET, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Klinika Denisa Kataneca (drugi dan) // KSET, 27.02.2022. u KSET, Zagreb

Potrebnija nego ikad, Klinika Denisa Kataneca vraća se 25. veljače u poznato joj sjedište - KSET.
Klinika je projekt oformljen oko kantautora Denisa Kataneca koji je već otprije poznat po projektima FELON i Okanagan LTD te mnogobrojnim nastupima na Balkanu i kritičkim hvalospjevima. Denis Katanec je prepoznatljiv autor intimnih i emocionalno nabijenih tekstova i pjesama koje upotpunjuje aranžman cijelog sastava Klinike. Zajedničkim snagama pjesme se pretvaraju u vrtlog emocija i energičan glazbeni izričaj koji publiku ne ostavlja ravnodušnom. Takvu konekciju s intimom publike ne viđamo često, a može se nagađati da je upravo to faktor postojanja vjernih posjetitelja Klinike koji se redovito vraćaju po svoju katarzu.
Klinika se žanrovski može opisati kao mješavina shoegazea, psihodeličnog folka i eksperimentalne glazbe. Posljednje izdan album "Jada Jada"' nizao je pozitivne recenzije na glazbenim portalima, a njegov je "pandemijski tajming" nagnao mnoge stare i nove kliničare na posvećeno preslušavanje u izolaciji vlastitog doma. Svom srećom, prilike za nastup su se ukazale na nekoliko hrabro odrađenih pandemijskih koncerata i festivala. Neki od singlova poput "Patkice" i "Grlice" dobili su spot, dok se "Mala Snaga II" pronašla u hvaljenoj kompilaciji ''Zagreb Calling: Generacija bez refrena.'' Taj isti projekt Zagreb Calling snimao se u prostoru KSET-a, jednako kao i Sunday Session koji je pokrio pjesme "Patkica", "U Snijegu" i "Čeljad".
Trenutnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (bas), Brane Norac (električna gitara, vokal), Vinko Vujec (bubnjevi) i Denis Katanec (akustična gitara, vokal). Kao interventnu članicu navode Eleonoru Hil koja im se kao gost često priključuje na violini i vokalima.
BC: https://deniskatanec.bandcamp.com/
FB: https://www.facebook.com/klinikadenisakataneca/
YT (Jada Jada): https://www.youtube.com/watch?v=hMqyHrfi-Wo&t=98s

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.
Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.
Na ulazu neće biti testiranja.
Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.