Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

ILUZIONISTI: MISTERY SHOW

ILUZIONISTI: MISTERY SHOW

location-iconRetro Bar, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Early bird

0

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice

15.00 EUR

Promo za dvoje

0

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice

Promo za dvoje

26.00 EUR

Promo za dvoje

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ILUZIONISTI: MISTERY SHOW, 23.10.2024. u Retro Bar, Zagreb

Iluzionisti: Mystery Show je uzbudljivi scenski spektakl koji okuplja 3 (da čak tri!) jedinstvena iluzionista u intimnoj atmosferi prostora koji dopušta blisku interakciju kroz, u Hrvatskoj neviđen, zabavni program!

Naši majstori iluzije, svaki s vlastitom specijalnošću, bilo da je to mistična kartomagija, komična stand up magija, ili duboki mentalizam, oživljavaju misterij pravo pred vašim očima.

Mentalist, specijalist za čitanje misli, će vas mistificirati svojim psihološkim tajnama. Iluzionist sa kartama će vas zadiviti nevjerojatnom kartomagijom. Cabaret iluzionist miješa humor i tradicionalnu iluziju, pružajući dinamičnu i interaktivnu zabavu. Dok će vas hipnotizer među njima izazvati da preispitate svoje percepcije stvarnosti.

"Iluzionisti" će vam prirediti večer punu iznenađenja, neviđene zabave i nevjerojatnih iluzija - GARANTIRANO!

OČEKUJTE NEOČEKIVANO!

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Početak predstave je u 20:30h

(Vrata se za svaki Show otvaraju 45 minuta prije zakazanog početka)

Early bird ograničena kolicina cijena 15€

PROMO ZA DVOJE cijena 26€

BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN RADI INOVATIVNOG KONCEPTA!
• Show je dobno ograničen na 18+
• Ulaznice možete kupiti online i na prodajnim mjestima Entria
• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!
• VAŽNO! Snimanje nastupa i iluzionista tijekom izvođenja predstave je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.
• Mjesta se popunjavanju po principu "early bird gets the worm", dakle po dolasku i preostalim slobodnim stolicama po želji.

ČLANOVI HRVATSKOG ILUZIONISTIČKOG KLUBA:

*Jappa*
Jappa je cabaret iluzionist koji donosi jedinstveni miks šarma i humora u svoje nastupe. Njegov pristup magiji kombinira tradicionalne tehnike s modernim twistom, stvarajući zabavnu i interaktivnu atmosferu.

*Aryan*
Aryan – karizmatični šaljivdžija magijske scene. Njegova umjetnost nije samo u spretnosti prstiju, već u stvaranju trenutaka čuda koja izazivaju um i bude osmijeh. Za onog tko traži interaktivnu točku punu neočekivanih iznenađenja i duhovitog šarma, Aryanova izvedba je pravo putovanje u srž čarolije.

*Mister H*
H. je specijalist za coin magic, poznat po svojoj preciznosti i kreativnosti u manipulaciji novčićima, ali i umovima publike! Njegove izvedbe uključuju složene rutine koje izgledaju nemoguće, a njegov smisao za detalje i finesu čini ga pravim umjetnikom u svijetu iluzionizma.

*Timoteus*
Timoteus je maestro magije uma, čije predstave prožimaju psihološke iluzije i mentalne vratolomije. Njegove izvedbe istražuju granice ljudske percepcije i uvjerljivo demonstriraju moć uma, ostavljajući publiku zaintrigiranom i očaranom.

*KRIS*
Kris je iluzionist čija ekspertiza je baratanje jednim od najsloženijih i najopširnijih intrumenata u povijesti misterioznih umjetnosti, a to je - špil karata. Njegov stil je sofisticiran i inovativan, a predstave su mu ispunjene snažnim efektima koji publiku ostavljaju u nevjerici.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.