Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Horizons Sunset Party

Horizons Sunset Party

location-iconVidikovac Maksimir, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Horizons Sunset Party, 24.08.2024. u Vidikovac Maksimir, Zagreb

Dragi ljudi!

Nakon predivnog prvog partija na Vidikovcu čini se da smo se svi složili - da želimo još!

To čega zapravo želimo još, jest specifična vibra zbog koje se dobro osjećamo!! Kad zajedno plešemo, uživamo, prepustimo se valovima života da nas nose, opustimo se, otvorimo za sadašnji trenutak i družimo u svojoj spontanosti i zaigranosti događa se magija. Ples, glazba i druženje nas vraćaju iz uma u tijelo i u srce, a um se lakše umiri i zato se poslije ovakvog partija osjećamo kao da smo u nekoj ljepšoj drugoj dimenziji – jer zaista jesmo!

Družimo se još jednom na unikatnoj lokaciji u srcu Zagreba, u predivnom Maksimiru, na gornjoj terasi maksimirskog vidikovca s prekrasnim pogledima.. Krećemo od 18 i plešemo do 23 sata. Slobodno dođite ranije, naš dancefloor je cijelo popodne u hladu, a doživljaj ove lokacije po danu i u sumrak je nešto posebno.

Glazbu puštaju vaši domaćini i kreatori Mystica, Iva & Darko.
Pripremamo vam novo, svaki put drugačije putovanje kroz suvremeni afro, tribal, shamanic, mystic, tropical... house zvuk.
Finu ponudu pića priprema vam Vidikovac Caffe.

Ako želite biti dio našeg plemena i prvi primati obavijesti o svim eventima koje pripremamo, možete se učlaniti u Whatsapp grupu: chat.whatsapp.com/Jsvrlw6kGA0A7zsAl2xpeO
Malo vibre s naših događanja:
https://www.youtube.com/watch?v=wjd1BA0yvjQ
https://www.instagram.com/mysticmountainfestival


Iza DJ pulta
SOLAR SPIRIT & DONNIE DARKO
www.mixcloud.com/dpribeg
www.mixcloud.com/shamana_3121

Upad 10 eur, na vratima 16 eur
Broj ulaznica je ograničen na 150.
Vidimo se na još jednom ljetnom okupljanju plemena!
Iva & Darko

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.