Healthtech Adria Meetup #3

Healthtech Adria Meetup #3

location-iconCentar za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Split, Split

Ulaznice / usluge / proizvodi

Količina

Healthtech Adria Meetup #3

Naknada za izdavanje ulaznice: 0.00 EUR po ulaznici

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Healthtech Adria Meetup #3, 10.07.2024. u Centar za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Split, Split

U srijedu 10. srpnja 2024. u 18 sati, NetHub akcelerator i Medicinski fakultet u Splitu organiziraju treće izdanje Healthtech Adria Meetupa na temu upravljanja zdravstvenim podatcimaMeetup će se održati u prostorijama Centra za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Splitu (zgrada B, etaža -1), Šoltanska 2A.

Područje digitalnog zdravstva strogo je regulirano kada su u pitanju sigurnost i usklađenost proizvoda i usluga sa zakonskim zahtjevima, s ciljem zaštite zdravlja i privatnosti pacijenata i drugih relevantnih dionika. Na Meetupu će svoje bogato iskustvo s nama podijeliti dr. sc. Jovan Stevovic, savjetnik za startupe u kontekstu zaštite i sigurnosti zdravstvenih podataka te direktor poduzeća Chino.io. Detaljno će objasniti kako upravljati zdravstvenim podatcima, istaknuti važnost zaštite i sigurnosti podataka te dati savjete o svim aspektima koje treba uzeti u obzir. Također će naglasiti rizike koji se mogu pojaviti ako se poduzeća ne pridržavaju regulatornih zahtjeva, uključujući visoke kazne i gubitak povjerenja korisnika i potencijalnih poslovnih partnera. Nakon predavanja odgovorit će na naša (ali i vaša pitanja) kroz intervju, koji će voditi Maja Čurković iz NetHub akceleratora.

Sudjelovanje na Meetupu besplatno je, ali je potrebno izvršiti registraciju ispunjavanjem obrasca. Broj mjesta ograničen je.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).