Gru i Malci: Neustrašivi špijuni (s titlovima) - Mala dvorana

Gru i Malci: Neustrašivi špijuni (s titlovima) - Mala dvorana

location-iconKino Edison, Karlovac

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

  • Ulaznice / usluge / proizvodi

    Cijena

  • Entrio door

    x{{ cartItem.quantity }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

  • Entrio door

    {{ cartItem.ticketType }}

    Pozicija: {{ cartItem.label }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Ulaznice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnovica:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Gru i Malci: Neustrašivi špijuni (s titlovima) - Mala dvorana, 05.07.2024. u Kino Edison, Karlovac

Gru, svjetski omiljeni superzlikovac koji je nakon mnogih obrata postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, odvažnu novu eru kaosa Malaca (Minionsa) u novom nastavku u produkciji studija Illumination - Gru i Malci: Neustrašivi špijuni.

Nakon ljetnog blockbustera 2022.  Malci 2: Kako je Gru postao Gru, koji je zaradio gotovo milijardu dolara diljem svijeta, najveća globalna animirana franšiza u povijesti sada počinje novo poglavlje. Gru (Steve Carrell nominiran za Oscara) i Lucy (Kristen, nominirana za Oscara Wiig) i njihove djevojke — Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) i Agnes (Madison Polan) — pozdravljaju novog člana obitelji Gru, Grua Jr., koji namjerava mučiti svog oca.

Gru se suočava s novim neprijateljem u Maximeu Le Malu (dobitnik Emmyja Will Ferrell) i njegovoj fatalnoj djevojci Valentini (nominirana za Emmyja Sofia Vergara), a obitelj je prisiljena pobjeći.

U filmu se pojavljuju svježi novi likovi kojima su glasove dali Joey King (Bullet Train), dobitnik Emmyja Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) i Chloe Fineman (Saturday Night Live). Pierre Coffin vraća se kao legendarni glas Minionsa, a Steve Coogan, nominirani za Oscara, vraća se kao Silas Ramsbottom.

Prepun neprestane akcije i ispunjen subverzivnim humorom prepoznatljivim za Illumination, film Gru i Malci: Neustrašivi špijuni, režirao je sukreator Minionsa, nominirani za Oscar® Chris Renaud (Despicable Me, The Secret Life of Pets), a producirao ga je Illuminationov vizionar osnivač i izvršni direktor Chris Meledandri i Brett Hoffman (izvršni producent, The Super Mario Bros. Movie i Minions: The Rise of Gru). Film je korežirao Patrick Delage (redatelj animacije Sing 2 i Tajni život kućnih ljubimaca 2), a scenarij su napisali kreator White Lotusa, dobitnik Emmyja, Mike White i scenarist veteran svakog filma franšize Despicable Me, Ken Daurio.

dužina filma: 95 minuta

žanr: komedija, avantura

Film na programu je s titlovima.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).