Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

FuN Zagreb Vol. 1 - Bilo mi je prvi put...

FuN Zagreb Vol. 1 - Bilo mi je prvi put...

location-iconMetropolis Music & Billiards Club, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

FuN Zagreb #1 - regular ulaznica

0

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice

25.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za FuN Zagreb Vol. 1 - Bilo mi je prvi put..., 24.09.2024. u Metropolis Music & Billiards Club, Zagreb

Dobrodošli na Fuckup Nights Zagreb!


Fuckup Nights su puno više od samo još jednog poslovnog eventa. Riječ je o svojevrsnom pokretu kojem je cilj slaviti pokušaje, destigmatizirati neuspjeh i stvoriti pozitivno okruženje koje neće biti upravljano egom. 

Kako to planiramo postići?

Otvaranjem tema s kojima se nije lako suočiti, ali kada se ta energija oslobodi, ne samo da iz toga možemo nešto korisno naučiti, nego se s vremenom i dobro nasmijati.

Zato se, cca svaka dva mjeseca, okupljamo i slušamo priče o poslovnim neuspjesima 3 do 4 osobe, s jako vrijednim inputima o tome kako su pokušale, gdje su pogriješile i što su naučile kroz svoj epski fuck up. Posao koji se srušio, zapalio ili jednostavno propao, ugovor o partnerstvu koji je završio prevarom, proizvod koji se morao povući, samo su djelić raspona tema o kojim će biti riječ.

Koliko je fuckup prirodan i normalan na svačijem karijernom putu, najbolje govori činjenica kako je ovo globalan pokret koji je prisutan u 270 gradova i 66 zemalja, te je najbrže rastuća zajednica za inovatore i kreatore.

Govornici prvog Fuckup Nights Zagreb eventa

Za prvi event okupila se zaista zanimljiva i šarolika ekipa, i kada gledamo industrije iz kojih dolaze i kada gledamo njihov karijerni put.


Prvi koji će s publikom podijeliti svoje (ne)slavne priče su:

  • Nikola Škorić – osnivač i direktor Electrocoina, hrvatske mjenjačnice kriptovaluta i kripto platnog procesora,
  • Romana Ilić – voditeljica projekta Urania,
  • Goran Deak – osnivač i CEO tvrtke Spona i profesionalni vozač automobilskih utrka.

Čemu se možete veseliti?

Prvenstveno dobroj zabavi i vrijednim informacijama, jer iako je vlastiti fuckup najbolja škola ne moramo baš sve iskusiti na vlastitoj koži.

Priče koje vam donose fuckuperi večeri su jasne, jednostavne i poučne – 10 slideova u 10 minuta i onda slijede vaša pitanja iz publike. Sve što vas zanima rješavamo na licu mjesta. I tako 3 do 4 puta, a nakon toga zabava se nastavlja uz piće i razgovor, ali ako želite slobodno nabacite partiju biljara ili pikada, jer prijatelj FuN Zagreba i lokacija naših druženja je Metropolis music & billiards club, poznato zagrebačko odredište za razne oblike zabave pa tako i naših Fuckup Nights.

Otvorite svoje srce i osvojite ulaznice

Po dolasku u Metropolis, svi putevi vode do Fuckup zida koji željno iščekuje da se na njega zalijepi post-it sa nekim sočnim fuckupom. Vrijeme je da ga se prisjetite, sročite u rečenicu dvije i olakšate si dušu. Anonimnost je zajamčena do samog kraja večeri, jer najzanimljiviji fuckup sa zida, osvaja besplatnu ulaznicu za idući Fuckup Nights event.

 

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.