Festival Zvečka 23. i 24. kolovoza 2024.

Festival Zvečka 23. i 24. kolovoza 2024.

location-iconBoćarski dom Podvežica, Rijeka

Festival Zvečka 23. i 24. kolovoza 2024.

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznice pretprodaja 23.08. Letu Štuke, Savršeni Marginalci, M.O.R.T.

1.50 EUR

Ulaznice u regularnoj prodaji za 23.08.
Letu Štuke
Savršeni Marginalci
M.O.R.T.

20.00 EUR

Ulaznice u regularnoj prodaji za 23.08.
Letu Štuke
Savršeni Marginalci
M.O.R.T.

Ulaznice pretprodaja 24.08. Buč Kesidi, IDEM, Ministranti

1.50 EUR

Ulaznice u regularnoj prodaji za 24.08.
Buč Kesidi
IDEM
Ministranti

20.00 EUR

Ulaznice u regularnoj prodaji za 24.08.
Buč Kesidi
IDEM
Ministranti

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Festival Zvečka 23. i 24. kolovoza 2024., 23.08.2024. - 25.08.2024. u Boćarski dom Podvežica, Rijeka

Riječka Zvečka i u 2024. nudi seriju koncerata svima željnima dobre ljetne zabave, sada u malo drugačijem konceptu, ali i dalje s vrhunskim imenima!

23.8. Letu Štuke, Savršeni Marginalci, M.O.R.T.

24.8. Buč Kesidi, IDEM, Ministranti

Lokacija: vanjski teren Boćarskog doma Podvežica, Ulica Franje Matkovića 1a
Pretprodajna mjesta: Entrio i Dallas Music Shop


23.8. Letu Štuke, Savršeni Marginalci, M.O.R.T.


Omiljeni sarajevski bend Letu Štuke, predvođen jednim od najtalentiranijih pop rock autora ovih prostora Dinom Šaranom, donosi presjek karijere i bezvremenske hitove na koje su navikli publiku već s eponimnim debut albumom 2005. Pamtljive stihove i stilsku raskoš pjesama prate energični nastupi redovito ispraćeni ovacijama, zahvaljujući čemu su Letu Štuke već godinama visoko na popisu bendova čiji se koncerti ne propuštaju.


Savršene Marginalce čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize, a glazbena misija ove četvorke je jednostavno old school punk. Čitaj: prva tri albuma Hladnog piva - "Džinovki", "G.A.D." i "Desetka" - bez zadrške i direktno u glavu!


Sinjska punk blues rock grupa M.O.R.T. stalno je na turneji, neumorno i beskompromisno šireći svoj zvuk u Hrvatskoj i regiji, ali i puno šire. Osim tisuća prijeđenih kilometara, ovoj neukrotivoj četvorki nije strano ni skupljanje laskavih epiteta najboljeg i najdivljeg rock benda te strukovnih nagrada i nominacija za svoj rad. Za to mogu zahvaliti i niski od (za sad) pet studijskih albuma na kojima su zabilježili svoje bolne stihove praćene frenetičnom bukom. 

24.8. Buč Kesidi, IDEM, Ministranti

 


Buč Kesidi je dvojac iz Pančeva koji sebe definira kao “ljevoruki disko pop rock electro boy band duo”, a euforija koju izazivaju na pozornici i priznanja koja skupljaju s albumima potvrđuju njihov status jednog od najuzbudljivijih regionalnih imena posljednjih godina. No, da im regija nikako nije granica pokazuju nastupi na prestižnim međunarodnim festivalima kao što je Eurosonic Noorderslag i nominacija za prestižnu nagradu IMPALA za europski nezavisni album godine. Hype je stvaran, skupi snagu i dođi uživati u pravoj superstar energiji!

 


IDEM je Antun Aleksa, kantautor, multiinstrumentalni glazbenik, organizator, diskograf i menadžer, poznat po sviranju u bendovima Porto Morto, Trophy Jump i JeboTon Ansambl, koji se u 2023. odlučio za objavljivanje solo projekta. Rezultat je debitantski LP "Poyy", po autoru "bedroom indie diy post pop punk smeće", po mišljenju kritike jedno od najboljih domaćih izdanja godine, što je još dodatno pojačano fantastičnim, od strane publike odlično prihvaćenim koncertima.

 


Riječki Ministranti nastali su u špici pandemijskih zatvaranja i sveopće društveno-medijske histerije , kada su se zavukli u garažu odlučni stvarati rock'n'roll. Rezultat je hvaljeni prvijenac "Rock je mrtav" s kojim su pokupili lovorike kritike, osvojili Ri Rock kipić za album godine, te bili nominirani za rock album godine na Rock&Off nagradi kao i za newcomere godine na regionalnoj nagradi RUNDA . Tu priča naravno ne staje, jer ova četvorka nastavlja širiti svoje rock evanđelje, iduća stanica je upravo Zvečka!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).