Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Festival Buke: Tvrdoval VOL. 6

Festival Buke: Tvrdoval VOL. 6

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Festival Buke: Tvrdoval VOL. 6, 06.09.2024. - 07.09.2024. u Tvornica Kulture, Zagreb

⚡ FESTIVAL BUKE vol. 6 - TVRDOVAL - 6.9.2024. TVORNICA KULTURE ⚡

SPECIJALNI GOSTI: SAVRŠENI MARGINALCI

DOOM TEMPLE, 10KRE, EXTROFT, RIFFTREE

417453384-3768562300138075-2596686258298838503-n

Spremi se za petak, 6. rujna, jer će se po prvi puta u velikom pogonu Tvornice Kulture održati šesto izdanje popularnog Festivala Buke, poznatog kao “Tvrdoval”! Ovaj događaj je obavezno okupljanje za sve ljubitelje tvrdih i žestokih ritmova, od sirovog rocka do brutalnog metala i svega između.

Zašto je Festival Buke poseban? Program festivala je stvoren kako bi okupio i promovirao mlade bendove i novu rastuću scenu bendova koji se ne boje svirati glasno i energično. Ovog puta, na pozornici će se izmijeniti pet bendova – neki su novi, neki su već stari majstori s brojnim nastupima iza sebe.

Tvrdoval je stvoren s jednom misijom – pružiti platformu rastućoj sceni te mladim i hrabrim bendovima koji ne pristaju na kompromise kada je riječ o snazi i energiji njihove glazbe, te istu mlađu scenu upoznati sa veteranima lokalne glazbene scene. U ovom izdanju Festivala Buke, pet bendova će se popeti na pozornicu, svaki s vlastitim unikatnim stilom i energijom koja će vas oboriti s nogu. Očekujte mješavinu svježih talenata i iskusnih majstora, svi spremni da pokažu što znaju.

Lineup se sastoji od dobro poznatih bendova mlade “tvrde” scene, koji zadnjih godinu dana grade lokalnu scenu: Doom Temple - koji su ove godine izdali svoj EP prvijenac “Moonrock Chronicles” pod PDV Records, Extroft - koji su nedavno izdali prvi single “Veins” sa nadolazećeg EP-a i RIFFTREE - koji iza sebe već imaju dva EP-a sa trećim nadolazećim EP-om koji bi trebao biti objavljen uskoro, sa dodatkom novog mladog benda imenom 10KRE - koji su također izdali svoj prvi single ove godine. Šlag na torti ovog izdanja festivala bit će posebni gosti Savršeni Marginalci, četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noise, koji zajedno sviraju isključivo prva tri albuma grupe Hladno pivo i koji će nove generacije upoznati sa svojom legendarnom muzikom.

Dosadašnja izdanja Festivala Buke dokazala su da ljubitelji tvrde glazbe itekako postoje i da su željni kvalitetnog zvuka. Zato, ako volite glasne gitare, brze ritmove i sirovu energiju, Tvornica Kulture je mjesto gdje trebate biti! Povedite prijatelje, obucite svoje omiljene majice bendova i pripremite se za večer ispunjenu nevjerojatnim nastupima i druženjem s istomišljenicima.

Ovo je vaša prilika da podržite mladu rastuću scenu, upoznate nove talentirane glazbenike i uživate u moćnim izvedbama starijih, iskusnih bendova. Spoj starijih i mlađih generacija garantira noć punu nezaboravnih trenutaka i vrhunske glazbe.

Ne propustite ovaj jedinstveni glazbeni događaj – vidimo se u Tvornici Kulture na Festivalu Buke!

 

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.