Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

DARKO RUNDEK & EKIPA NA TRSATSKOJ GRADINI

DARKO RUNDEK & EKIPA NA TRSATSKOJ GRADINI

location-iconTrsatska gradina, Rijeka

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica (za dio s ograničenom vidljivošću)

1.00 EUR

Ova ulaznica vrijedi isključivo za donji podij s kojeg je ograničena vidljivost na pozornicu.

15.00 EUR

Ova ulaznica vrijedi isključivo za donji podij s kojeg je ograničena vidljivost na pozornicu.

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za DARKO RUNDEK & EKIPA NA TRSATSKOJ GRADINI, 14.09.2024. u Trsatska gradina, Rijeka

14.09.2024. - TRSATSKA GRADINA

Hrvatski skladatelj, pjevač i gitarist Darko Rundek jedan je od najznačajnijih glazbenika na ovim prostorima, a 14. rujna sa svojom Ekipom dolazi na najljepši koncert u Rijeci dosad- na Trsatsku gradinu.

Nakon nastupanja s Cargo Triom, Rundek je za veliku obljetničku “Apocalypso Now” turneju okupio bend sastavljen od mlađih glazbenika s vibrantne zagrebačke scene. Ekipu sačinjavaju Roko Crnić na bas gitari i bubnjevima, Silvio Bočić na bubnjevima, gitari i basu, Miro Manojlović na udaraljkama i vibrafonu, Igor Pavlica svira trubu, a Ana Kovačić svira saksofon i sintisajzer. Glazbenici često mijenjaju instrumente, a svi pjevaju, osobito Darko Rundek koji i svira gitaru.

Nakon singlova “Tamni jorgovan”, “Barbara” i “Pješčane oluje”, Rundek & Ekipa su s Andrejom Kurelec Košavić snimili album “Mura Mura”. Uslijedili su singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i “Voljeti stvarno” kao uvod u album “Brisani prostor” iz 2020. koji je osvojio Porina za najbolji album alternativne glazbe. Autor pratećih videa je Roko Crnić koji je uz Rundeka autor značajnog dijela tekstova na albumu.

Ova godina označava nastavak promocije albuma, birajući (brisane) prostore u kojima počinje nova priča o našoj sadašnjosti i budućnosti, povezana s od-rastom i radosnom skromnošću.

Uz nove pjesme Rundek & Ekipa svirat će i legendarne klasike na potezu od Haustora do Cargo Tria.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.