Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Dancing Queen ABBA Tribute Band

Dancing Queen ABBA Tribute Band

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

Dancing Queen ABBA Tribute Band

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

  • Ulaznice / usluge / proizvodi

    Cijena

  • Entrio door

    x{{ cartItem.quantity }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

  • Entrio door

    {{ cartItem.ticketType }}

    Pozicija: {{ cartItem.label }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Ulaznice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnovica:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Dancing Queen ABBA Tribute Band, 11.12.2024. u Tvornica Kulture, Zagreb

Jedan od najboljih ABBA Tribute bendova ponovno stiže u zagrebačku Tvornicu!

Dancing Queen ABBA Tribute Band nakon dvije godine od fantastičnog koncerta u prepunoj Tvornici Kulture vraća se na isto mjesto obilježiti 50 godina od velikog ABBA-inog hita Waterloo s kojim je švedska glazbena atrakcija pobijedila na Eurosongu!

ABBA manija se vraća u Hrvatsku! Nakon rasprodanih koncerata u Lisinskom, KC Ciboni i desetaka rasprodanih koncerata u regiji (dva u Milanu, dva u Torinu, dva u Trstu, pet u Ljubljani), jedan od najboljih tribute bendova još od originalne ABBA-e stiže u Zagreb i to u Tvornicu Kulture, 11. prosinca ove godine. 

Najblještavijim partyjem u gradu obilježiti će čak 50 godina od velikog hita Waterloo s kojim su osvojili Eurosong. ABBA kao svjetski fenomen nastavlja oduševljavati publiku i nakon pola stoljeća, a ljubitelji njihove glazbe u Hrvatskoj, kao i širom svijeta, prenose svoju strast prema ovom legendarnom bendu s generacije na generaciju.

Nije iznenađenje da su koncerti Abba Tribute Showa, koji autentično prenose zvuk ove pop ikone, rasprodani i kod nas, zato požurire po svoje ulaznice na vrijeme!

Kako do ulaznica? 

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entria i na Entrio prodajnim mjestima. Zgrabite na vrijeme svoje Early bird ulaznice po cijeni od 18€ do 4. studenoga!  Od 4. studenoga, Regular ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 22€. 

VIP ulaznice prodaju se u paketu za minimalno 2 osobe i maksimalno 4 osoba po cijeni od 26€ po osobi. VIP ulaznica uključuje rezervirani stol na VIP galeriji. 

Pridružite nam se na putovanju u jednostavnija vremena, ispunjena sjajem i energijom, uz nezaboravne hitove poput "Waterloo", "Chiquitita", "Dancing Queen", "Mamma Mia" i "S.O.S." – sve izvedene u izvornom ABBA stilu, bez odstupanja od autentičnosti ovog kultnog benda! 

Koncert ABBA Tribute Banda Dancing Queen donosi vam Večernjakova Ružiona, koncertna i medijska platforma koja za cilj ima predstaviti kvalitetnu glazbu i muzičare koji su obilježili ili će tek obilježiti domaću, regionalnu i svjetsku glazbenu scenu. Zaruži s nama uz svjetske i domaće glazbene hitove, koncerte poznatih zvijezda i onih koji će to tek postati!

 

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.