Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

"Da mi je sad" - Tomislav Bralić i klapa Intrade - pijaca Vela Luka

location-iconPijaca ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci, Vela Luka

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za "Da mi je sad" - Tomislav Bralić i klapa Intrade - pijaca Vela Luka, 30.07.2024. u Pijaca ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci, Vela Luka

„Da mi je sad“  -  klapska večer Tomislava Bralića i klape Intrade
utorak, 30.7.2024., 21:30h
 
Šestu godinu za redom, u Veloj Luci na otoku Korčuli, održat će se manifestacija 'Trag u beskraju' koja slavi život našeg legendarnog glazbenika, Olivera Dragojevića.
Samo nekoliko stotina metara od njegove rodne kuće, od 29.7. do 31.7. pjevat će se, svirat i uživat u životu, muzici i moru  – u svemu onom što je Oliver najviše volio.  
 
Koncert „Da mi je sad“ Tomislava Bralića i klape Intrade održat će se 30. srpnja u Veloj Luci, u čarobnom ambijentu pijace ispred crkve sv. Josipa.
 
Tomislav Bralić i klapa Intrade nedavno su predstavili svoju najnoviju pjesmu „Da mi je sad“, koja je odmah po izlasku osvojila srca publike i radijski eter. Na pitanje o uspjehu nove pjesme, Bralić uz smiješak odmahuje rukom: "Kako znam da će se pjesma dobro pjevati? Tako je sa svim našim pismama koje je napisao Vinko Barčot!"
 
Uistinu, postoji neka tajna glazbena veza između ove klape i tog velolučkog autora, baš kao i iskreno prijateljstvo s velolučkom publikom. Planiraju im glazbom podariti večer skladnih glasove i dalmatinskog, slanog zvuka koji priča priče o ljubavi, životu i moru - svemu onome što je u glazbi volio još jedan omiljeni Velolučanin – Oliver Dragojević. Njemu u čast kao suradniku, prijatelju s kojim su igrali boće i pjevali s istim žarom-  i u konobi i u zagrebačkoj Areni, izvest će zajednički duet „Škrinja jubavi“. Publika će uživati i u nizu drugih uspješnica, kao što su „Zora bila“, „Zalutali pogled“, „Ne mogu te prestat ljubit “ i mnogih drugih.
 
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. 
Za preuzimanje ulaznica za osobe s invaliditetom, ljubazno vas molimo da nas kontaktirate na [email protected].

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.