Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

ATOMSKO SKLONIŠTE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

[OTKAZANO] ATOMSKO SKLONIŠTE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

location-iconTeniski stadion Firule, Split

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ATOMSKO SKLONIŠTE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS, 20.08.2023. u Teniski stadion Firule, Split

Obavještavamo vas kako je događaj ATOMSKO SKLONIŠTE @ IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS, a koji se trebao održati 20.08.2023. na žalost odgođen.

Novi datum događaja bit će poznat naknadno, o čemu ćemo vas dodatno obavijestiti.

Sve kupljene ulaznice bit će važeće za novi datum i nije ih potrebno mijenjati. U slučaju da vam novi datum događaja ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene online putem www.entrio.hr, kao i gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je zatražiti isključivo putem www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 27.08.2023. u 23:59h.

 

 

Imaginarium Summer Nights posvećen je glazbenim večerima u trajanju od 3 dana, a ove godine pripremamo spektakl s izvođačima s vrha hrvatske estrade. Imaginarium Summer Nights održavat će se na teniskom stadionu Firule u Splitu od 18. - 20. kolovoza 2023.

ATOMSKO SKLONIŠTE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS, 20.08.2023. u 20:30 h

Predgrupa: ELVIS SRŠEN & THE FUNKBLASTERS

 

Atomsko sklonište je hrvatski i eks-jugoslavenski hard rock sastav iz Pule.

Bend je s radom započeo u veljači 1976.

Ime benda nastalo je kad je nakon prvih proba tekstopisac Boško Obradović nazvao Bruna Langera i predložio nekoliko imena: Ista djetinjstva, Lift ekspres, Devet po merkaliju te Atomsko sklonište, koje je prihvaćeno. Sljedeće godine nakon nastupa na festivalu BOOM u Novom Sadu bend je sklopio prvi diskografski ugovor s PKP RTV Ljubljana i objavio prvijenac »Ne cvikaj generacijo«.

U ljeto 1982. bend je u londonskom studiju JAM snimio svoj najtiražniji album »Mentalna higijena«, na kojem se kao autor glazbe i teksta pojavljuje Bruno Langer. Na ovom albumu nalazi se i najveći hit grupe »Treba imat dušu«, koji je ovih dana prešao 6 milijuna pregleda na YouTube kanalu. Njihova američka rock avantura započela je 1982. dolaskom na Floridu. Prije toga bilo je potrebno ispuniti uvjete za dobivanje radne vize – trebalo je imati najmanje šest albuma i bogatu koncertnu povijest. U srpnju stižu u Orlando. Snimanje albuma »This Spaceship« započeli su Serđo Blažić, Dragan Gužvan, Zdravko Širola i Bruno Langer. Promociju su imali u poznatom rock klubu u Cocoa Beachu na Floridi. Uslijedili su nastupi u Daytona Beachu, Miami Beachu itd.

Nakon toga se na godinu dana u Ameriku vraćaju gitarist Dragan Gužvan i Bruno Langer te s trojicom Amerikanaca (Wes Talton, vokal, Freddy Stuckey, klavijature i David Presly, bubnjevi) u poznatom Winter park studiju u Atlanti snimaju album »East European Man«, s kojim dolazi jedan od najvećih uspjeha, a to je pjesma »Kineski bicikl« (Chinese bicycle) za koju je Bruno Langer napisao i glazbu i tekst inspiriran nemilim događajem na Trgu nebeskog mira u Pekingu, na kojem su stradali kineski studenti tražeći slobodu i demokraciju. Pjesma je bila na američkom Top 100 i to je bio jedan od najvećih uspjeha benda.

Posljednji studijski album »Zabranjeno snivanje« u staroj postavi koji su činili Sergio Blažić (vokal), Dragan Gužvan (gitara), Bruno Langer (bas) i Zdravko Širola (bubnjevi), snimljen je u Zagrebu 1984. u studiju Janka Mlinarića Trulog. U koncertnoj sezoni 2019. u novoj pomlađenoj postavi s Matijom Dadićem (gitara) i Ericom Vojakom (bubnjevi) održali su oko 50 koncerata diljem regije.

 

Sponzori Imaginarium Summer Nights:

 
Entrio

Coca Cola

Ožujsko pivo

Euro Contego Security

Žuti Taxi Split

EUROHERC osiguranje

Prokurator advertising

PAS KONZEPT

WEBMARK

Za sve detalje oko Imaginarium Summer Nights posjeti naše službene Facebook i Instagram profile ili nam pošalji upit na [email protected].

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.