Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

18. Vukovar Film Festival

18. Vukovar Film Festival

location-iconPerivoj dvorca Eltz u Vukovaru, Vukovar

18. Vukovar Film Festival

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 18. Vukovar Film Festival, 28.08.2024. - 01.09.2024. u Perivoj dvorca Eltz u Vukovaru, Vukovar

18. Vukovar film festival ove se godine održava u razdoblju od 28. kolovoza do 1. rujna

Jedan od najvećih, a sasvim sigurno najvažnijih filmskih festivala u Hrvatskoj ide dalje! Osamnaesti će se vukovarski filmski festival održati u razdoblju od 28. kolovoza do 1. rujna 2024. te time ostaje u svom starom, dobro poznatom i od strane gledatelja poprilično voljenom i prihvaćenom terminu - pred kraj ljeta, točno između završetka godišnjih odmora i početka nove školske godine. Kreativnu i operativnu organizaciju festivala u Vukovaru nastavlja voditi ekipa na čelu s poduzetnikom Darkom Puharićem, koji će ujedno obavljati i funkciju direktora festivala te umjetničkim direktorom Danielom Rafaelićem, uvaženim povjesničarem filma i filmskim kritičarem.

LOKACIJE 18. VUKOVARSKOG FILMSKOG FESTIVALA


NAPLATA:

PERIVOJ DVORAC ELTZ - konkurencija dugometražnog igranog filma
HRVATSKI DOM VUKOVAR - konkurencija dugometražnog igranog filma
CINESTAR VUKOVAR - konkurencija dugometražnog igranog filma


SLOBODAN ULAZ:

DVORAC ELTZ, DVORANA PAVILJONA II - konkurencija dokumentarnog filma
RODNA KUĆA LAVOSLAVA RUŽIČKE - Dječji vukovarski filmski festival
AMFITEATAR VUKOVARSKOG VODOTORNJA 
MUZEJ VUČEDOLSKE KULTURE - program "Rijeka prijatelj"


Ulaznice se naplaćuju na tri lokacije: perivoj dvorca Eltz, Cinestar Vukovar te Hrvatski dom Vukovar. Na ostalim lokacijama ulaz je potpuno besplatan. Cijena dnevne ulaznice iznosi €5 dok je cijena festivalske ulaznice €18.


SVEČANO OTVORENJE FESTIVALA
U srijedu, 28. kolovoza ulaz na svečano otvorenje festivala na perivoju dvorca Eltz naplaćuje se €5. Napominjemo da će u prodaji biti ograničen broj ulaznica za svečanost otvorenja i ekskluzivnu ponoćnu projekciju!

CIJENE ULAZNICA
Na ovogodišnjem vukovarskom filmskom festivalu postoje dvije vrste ulaznica: dnevna i festivalska. Cijena dnevne ulaznice iznosi €5, a vrijedi za sve projekcije tog dana na jednoj od lokacija za koje se ulaznica kupuje. Ako se ulaznica kupi za lokaciju perivoja dvorca Eltz, ona će vrijediti za filmove koji se te večeri prikazuju na toj lokaciji. Isto vrijedi i za druge lokacije. Cijena festivalske ulaznice iznosi €18, a vrijedi za sve projekcije četiri dana trajanja festivala 29.8. - 1.9. na svim lokacijama - OSIM ZA 28.8. SVEČANO OTVORENJE

GDJE KUPITI ULAZNICE
Ulaznice će se moći kupiti putem internetskog ON LINE servisa ENTRIO.HR 

LINK na službenoj stranici festivala www. vukovarfilmfestival.com.

Ulaznice će se također moći kupiti i na fizičkim lokacijama u gradu: 

23.8. - 1.9.2024. od vikenda prije početka festivala do posljednjeg dana festivala na štandu posebno postavljenom u centru grada, a za vrijeme festivala na blagajnama postavljenim ispred lokacija projekcija koje se naplaćuju - sat vremena prije početka prve projekcije i do početka zadnje projekcije..

Prodaja ulaznica online kreće od 20.8., dok se ulaznice na fizičkim lokacijama mogu kupiti od petka 23.8. na štandu u centru Vukovara - Trg dr. Franje Tuđmana.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.