Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

15. Zagreb Jazz Festival-Emmet Cohen Trio u Kinu SC!

15. Zagreb Jazz Festival-Emmet Cohen Trio u Kinu SC!

location-iconKino SC, Zagreb

15. Zagreb Jazz Festival-Emmet Cohen Trio u Kinu SC!

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

  • Ulaznice / usluge / proizvodi

    Cijena

  • Entrio door

    x{{ cartItem.quantity }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

  • Entrio door

    {{ cartItem.ticketType }}

    Pozicija: {{ cartItem.label }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Ulaznice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnovica:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 15. Zagreb Jazz Festival-Emmet Cohen Trio u Kinu SC!, 18.12.2024. u Kino SC, Zagreb

Emmet Cohen Trio 18. 12. u Kinu SC, 20 sati!

Pijanist i sladatelj Emmet Cohen, nova zvijezda jazza, dinamičan i karizmatičan glazbenik, nastupit će s trijom 18. 12. u zagrebačkom Kinu SC, u sklopu 15. Zagreb Jazz Festivala.

Na pozornici će mu se pridružiti Philip Norris te Kyle Poole.
Prošle godine ga je Međunarodna udruga jazz novinara proglasila najboljim pijanistom. Nakon niza prvih mjesta za jazz pijanista u usponu karijere, danas je pridružen elitnom drušvu svjetskih jazz majstora.

Svaka njegova izvedba je drukčijeg karaktera: stride, blues, bebop, latino, klasika... Iako ga ljubitelji jazza diljerm svijeta obožavaju, uglavnom nisu spremni na atomski udar koji ih pogodi već na samom početku koncerta.
„Već prvom izvedbom raspameti slušatelje i to uzbuđenje drži na visokoj razini do kraja koncerta. To je prvoklasna pržiona. On klavir koristi kao platformu za ispaljivanje vatrometa. Neizmjerno uživa u svirci, sipa citate iz rukava, slaže ih jedan uz drugi, tako prirodno i duhovito. Za njega je jazz svirka poput igrarije s pokrićem. Očito da je proučio povijest jazza, sve važne glazbenike, ogroman broj važnih djela, no njegov mainstream svakako nije zastario; on je suvremen, zabavan, inovativan, inventivan“, kaže glazbeni kritičar Davor Hrvoj napominjući da čak i kad Emmet svira stride piano, taj je stil prilagodio izvedbama s triom i modernizirao. Uz to, suradnici mu svesrdno pomažu u ludostima, iako cijelo vrijeme moraju biti usredotočeni, pripravni na iznenadne promjene i iznenađenja. Oni se toliko unose u zajedničko muziciranje da ih u toj ekstazi ništa ne može zaustaviti.
Do sada je objavio jedanaest albuma kao vođa sastava. Osim što vodi trio, tijekom karijere ostvario je suradnje s velikanima jazza, među ostalima s Jimmyjem Heathom, Kurtom Ellingom, Billyjem Hartom i drugima. Član je trija Tip City Christiana McBridea i radi kao pijanist i glazbeni direktor jazz pjevačice Veronice Swift. Posljednjih godina je član Herlin Riley Quinteta i Ali Jackson Trija.

Emmet Cohen je proširio svoju sljedbu posljednjih godina uspjehom svoje tjedne serije koncerata, “Live from Emmet’s Place”, koju je počeo emitirati 2020., tijekom karantene. Radi se o nastupima njegovog trija uz posebne goste kao što su Benny Golson, Jimmy Cobb, Ron Carter, Albert “Tootie” Heath, George Coleman, Houston Person, Joe Lovano, Brad Mehldau, Christian McBride, Eddie Henderson, Steve Davis, Saheila Jordan i Victor Lewis. Ti koncerti, koji su se prenosili uživo iz njegovog stana u New Yorku, podsjećaju na zabave koje su priređivane u ranim danima jazza po raznim prostorima u Harlemu. Ovi koncerti, koji su imali milijune internetskih pregleda diljem svijeta, vrijedni su pažnje zbog umjetničke vrijednosti, ali i korištenju sofisticiranih produkcijskih kvaliteta koje postavljaju standard za izvođenje jazza na internetu uživo. Neke od tih snimaka objavljerne su na albumima.

Cohen je završio magisterij na Glazbenoj školi Manhattan i diplomirao na Glazbenoj školi Frost Sveučilišta u Miamiju. U svojim formativnim godinama učio je svirati klasični klavir na Pre-College Divisionu Glazbene škole Manhattan.
2019. osvojio je prvo mjesto na American Pianist Awards, čime je dobio stipendiju Cole Porter Fellowship od Američke udruge pijanista, koja je uključivala potporu od 50.000 dolara, ugovor za snimanje za ugledni Mack Avenue Records i dvogodišnju rezidenciju na Sveučilištu Indianapolis.

15. Zagreb Jazz Festival se održava uz potporu Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.

 

 

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.