Indie emo naočale gig: dno., Beluga

Indie emo naočale gig: dno., Beluga

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Indie emo naočale gig: dno., Beluga, 15.12.2021. u Klub Močvara, Zagreb

Indie emo naočale gig:
DNO. (Zagreb)
BELUGA (Zagreb)
Srijeda 15.12., vrata 20h, koncert 21h, upad 35 kn

Za ulaz u klub potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu s QR kodom kao i osobnu iskaznicu.

▬▬▬
Eto, izgurali smo još jednu godinu, a za njen kraj nam ne preostaje ništa drugo doli ponovno upriličiti Indie emo Advent u Močvari. Kobase i kuhano vino ne nudimo, ali imamo živu muziku - samo za Vas sviraju perjanice Geenger Recordsa, dno. i Beluga!

Kako živimo u vremenu post-istine, uvijek objektivne Indie emo naočale će u opisima izvođača posegnuti isključivo za logikom i činjenicama te poslužiti se promo tekstovima koje smo dobili od Geengera. Osim toga, Uprava sad ima pravi posao pa više nema toliko vremena za pisanje šašavih najava.

Uglavnom…

DNO. (Zagreb)
dnomusic3.bandcamp.com
facebook.com/dno.dno.dno.dno.dno

Grupa dno. osnovana je krajem 2014. godine. Svi članovi benda aktivno su prisutni na underground i alternativnoj sceni još od početka 90-ih godina, a svirali su u raznim punk-rock, hard core i sličnim bendovima. Njihova je glazba bučan i težak moderni rock koji pokušavaju obojiti melodijom. Dosad imaju snimljen jedan album koji je krajem 2018. objavljen za Geenger Records.


BELUGA (Zagreb)
belugazagreb.bandcamp.com

Beluga je alternativni instrumentalni trio iz Zagreba koji postoji tri godine i u svojoj glazbi miješaju utjecaje post rocka, stonera i alter zvuka 80ih i 90ih. Članovi su svirali u bendovima Analena, Ha Det Bra, Pepel Puh, Pitsome Pete i mnogim drugima, a na koncertu promoviraju prvo službeno izdanje - EP "Oceans Apart" koji će izaći 17.12. na etiketi Geenger Records.

Podijeli događaj: